OEGSTGEEST – Het is hortensiaweek! Bloeiend de zomer in! Daar leent geen plant zich beter voor dan de hortensia. Om de consument deze boodschap mee te geven zal van 28 mei t/m 3 juni 2018 voor de derde keer de Internationale Hortensiaweek georganiseerd worden. Doel van de Hortensiaweek is om de veelzijdigheid van met name de tuinhortensia onder de aandacht te brengen en het publiek zin te laten krijgen om hortensia’s te gaan kopen.

 
hortensiaweek

 

Hortensiaweek

De hortensiaweek, met als thema ‘Bloeiend de zomer in’, richt zich met name op de Nederlandse en Duitse consument en zal geheel in het teken staan van de kleurrijke eyecatchers voor in de tuin en in huis. Voorafgaand aan deze week werd ondersteunend promotiemateriaal voor de winkelvloer aangeboden aan tuincentra.

 

GroenRijk

Veel tuincentra hebben leuke en ludieke acties in deze week georganiseerd en mooie presentaties gemaakt. Zo laat GroenRijk tijdens deze week hun groenspecialist de hortensia extra aanprijzen in Rob’s Grote Tuinverbouwing. Alle klanten die deze week een hortensia uit de GroenRijk-folder kopen ontvangen een e-mail met verzorgingstips en aanverwante artikelen.

 

hortensiaweek

 

Media

Gedurende deze week worden de diverse soorten hortensia’s in de Nederlandse en Duitse consumentenmedia uitgelicht. Via bloggers, social media en instore communicatie komt de boodschap ‘Bloeiend de zomer in met hortensia’ op zoveel mogelijk plekken terug. Onder andere het tv programma Eigen Huis & Tuin en Koffietijd zetten de hortensia’s extra in het zonnetje.

 
De Internationale Hortensiaweek is een initiatief van Forever&Ever, Magical Four Seasons en wordt georganiseerd in samenwerking met Hydrangeaworld.com.