‘s-HERTOGENBOSCH – Van 22 t/m 25 februari 2018 opent Brabanthallen ’s-Hertogenbosch haar deuren voor TuinIdee. Het grootste tuinevenement van Nederland vormt dé aftrap van het nieuwe tuinseizoen.

TuinIdee

Dit jaar biedt het evenement nog meer inspiratie voor iedere tuinliefhebber. Of je nu op zoek bent naar een onderhoudsarme tuin of een beetje luxe. Het vierdaagse event is nog groener, verrassender en groter met zo’n 200 aanbieders met topmerken.

TuinIdee 2018

 

Ultieme tuinbeleving

Op het tuinevenement draait alles om beleven, inspireren en nieuwe ideeën opdoen voor de ultieme tuinbeleving. Met nieuwe categorieën, diverse tuinadviseurs, trends op het gebied van inrichting, gereedschappen en apparaten en exclusief design is TuinIdee 2018 the place to be voor iedereen met een tuin, balkon of terras. Kijk je ogen uit in de vele voorbeeldtuinen, laat een gratis tuinschets maken, doe mee aan leuke workshops en volg presentaties van bekende tuin-personality’s. Kortom: wie van tuinieren houdt, start het seizoen bij TuinIdee.

TuinIdee 2018

 

Actie: Win tickets voor Tuinidee
Wil je naar Tuinidee? Doe dan mee met de GroenVandaag facebook-actie. GroenVandaag geeft 3 x 2 toegangskaarten weg voor het grootste tuinevenement van Nederland, de aftrap van de lente. Klik hier voor de actievoorwaarden.

 

Hét inspiratie-evenement voor tuinliefhebbers, trapt het tuinseizoen af.

Praktisch
Het evenement is van 22 t/m 25 februari 2018 geopend van 10.00-18.00 uur.
Toegangsprijs: € 12,- p.p. via de online voorverkoop (t/m 21 feb. 2018) of € 16,50 aan de kassa.
Kinderen t/m 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene.
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op de site van het event.

Locatie
Brabanthallen ’s-Hertogenbosch
Diezekade 2
5222 AK ’s-Hertogenbosch