BAARN – De fraaiste planten en de mooiste snijbloemen die Nederland te bieden heeft, komen dit jaar samen op Kasteel Groeneveld in Baarn voor het stijlvolle event BLOEMKUNST2016! Een tentoonstelling vol groeiende, bloeiende sfeer en schoonheid.
 

Bloemkunst

Alle zalen in het prachtige Kasteel Groeneveld zijn in diverse stijlen ingericht door bloemstylisten van wereldklasse, met het mooiste wat de Nederlandse bloemen- en plantensector te bieden heeft.

groenvandaagHet event is een cadeautje voor de consument, maar ook een professionele showcase van alles dat deze sector tot de absolute wereldtop laat behoren.
Daarnaast is BLOEMKUNST2016! een aansprekend inspiratiemoment voor kwekers, bloemisten, groenstylisten en liefhebbers van alles wat groeit en bloeit.

Superieur
Chrysanten, gerbera’s, anjers en rozen, waaronder de beroemde Avalanche+® selectie, en bekende namen als Phlox, Calanday®, Calandiva®, Poinsettia en Calibrachoa zullen stralen in het kasteel. Geleverd door topveredelaar -en hoofdsponsor van het evenement- Dümmen Orange, dat als bedrijf al meer dan een eeuw lang voor excellente prestaties zorgt in de internationale sierteelt.

Samen
Voor BLOEMKUNST2016! werkt Dümmen Orange samen met Staatsbosbeheer en bloemistenbranche VBW.
Tijdens de tentoonstelling wordt op 8 oktober het NK Bloemsierkunst Junioren gehouden waarop jong talent zich kan presenteren. De regie van de expositie is in handen van Zuidkoop Natural Projects. Deelnemende arrangeurs zijn onder andere top bloemstylisten als Martin Groen, Max van der Sluis en Hanneke Frankema. Iedereen is van harte welkom.

Praktisch
Bloemkunst2016! wordt gehouden van 8 tot en met 16 oktober en is alle dagen geopend van 10 – 17 uur.
Kaartverkoop via Kasteel Groeneveld.