fbpx

Dahliadagen op landgoed kasteel Keukenhof

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

LISSE – Dahliadagen. De zomer is officieel begonnen en we hebben al wat warme dagen achter de rug. Meer bezoekers weten Landgoed Keukenhof te vinden om te genieten van de natuur. Ze maken een wandeling in de schaduw van de prachtige bomen en nemen na afloop een drankje op het terras van de Hofboerderij. Ook is er voor de kinderen genoeg te beleven. Speurtocht over het landgoed, de kabouterwandeling of knuffelen met de dieren van de kinderboerderij.

 

dahlia's dahlia's, dahliadagen

 

Dahliadagen landgoed kasteel Keukenhof

Maar de grootste attractie blijft toch wel de dahliatuin. Die gaat binnenkort weer bloeien, en is een stuk groter dan afgelopen jaar. Van half juli tot oktober kunnen bezoekers van kasteel Keukenhof genieten van een prachtige dahliatuin. In de tuin van het kasteel en het Frederik’s Hof zijn zo’n 150 verschillende soorten dahlia’s geplant. Dat zorgt straks voor een prachtige tuin vol zomerbloemen.De zomerbloemen bloeien tot in de maand oktober. Het landgoed kasteel Keukenhof is dagelijks gratis te bezoeken. Bezoekers kunnen kosteloos parkeren op het parkeerterrein bij Kasteel Keukenhof.

 

Prachtige dahliaweelde in een historische omgeving. De speciale Keukenhof dahliadagen zijn dit jaar van 10 augustus 2020 tot 17 oktober.

Go to Top