Dahliadagen op landgoed kasteel Keukenhof

Laden Evenementen

Dahliadagen. De zomer telt een ongekend aantal zeer warme dagen. Voor veel mensen reden om de koelte van de natuur op te zoeken, zoals het eeuwenoude Landgoed Keukenhof. Ze maken een wandeling in de schaduw van de prachtige bomen en nemen na afloop een drankje op het terras van de Hofboerderij.

 

dahlia's dahlia's, dahliadagen

 

Dahliadagen landgoed kasteel Keukenhof

Maar de grootste attractie blijft toch wel de dahliatuin. Van half juli tot oktober kunnen bezoekers van kasteel Keukenhof genieten van een prachtige dahliatuin. In de tuin van het kasteel en het Frederik’s Hof zijn zo’n 150 verschillende soorten dahlia’s geplant. Dat zorgt straks voor een prachtige tuin vol zomerbloemen.De zomerbloemen bloeien tot in de maand oktober. Het landgoed kasteel Keukenhof is dagelijks gratis te bezoeken. Bezoekers kunnen kosteloos parkeren op het parkeerterrein bij Kasteel Keukenhof.

 

Prachtige dahliaweelde in een historische omgeving. De speciale Keukenhof dahliadagen zijn dit jaar van 7 tot en met 11 september. Er zijn diverse dahliaobjecten te zien, gemaakt door studenten van het Clusius College.

Ga naar de bovenkant