Feest van de Roos

Laden Evenementen

Niet alleen rozen, rozen en nog eens rozen maar ook ambachten, artiesten en André Rieu op het Feest van de Roos. Rozendorp Lottum viert het Feest van de Roos van vrijdagavond 12 tot en met zondag 14 augustus.

Feest van de Roos

In de vernieuwde, uitgebreide tuin van de Rozenhof hebben vrijwilligers en meesterbloembinders de prachtigste mozaïeken en creaties gemaakt om de bezoekers een florale beleving te bezorgen. Maar er is meer dan alleen bloemenpracht. Zo is een braderie met ambachten en workshops en een gevarieerd entertainmentprogramma voor jong en oud. Ook aan muziekliefhebbers is gedacht, met overdag optredens van (joeks)kapellen en lokale artiesten en ’s avonds livemuziek van onder meer Nacho Cheese uit Grubbenvorst e.o., de Fleetwood Mac tributeband Mirage en de Venlose tex-mex band Tekiela.

André Rieu

Voor de inwendige mens staan er foodtrucks klaar. En niet te vergeten: op zondagochtend komt niemand minder dan André Rieu in hoogsteigen persoon de naar hem vernoemde roos dopen!

Omdat er een grens zit aan het maximale aantal bezoekers dat het evenemententerrein bij de Rozenhof kan herbergen, is er vooralsnog alleen een online ticketverkoop via www.feestvanderoos.nl en geldt op is op. Een dagkaart kost 11 euro, een weekendticket 21 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Het terrein is geopend op vrijdag van 19.00-01.00 uur, zaterdag van 10.00-02.00 uur en zondag van 10.00-01.00 uur.

Ga naar de bovenkant