Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het befaamde bloemenfestival Fleuramour pakt dit jaar uit met een extra voorjaarseditie. ‘Fleuramour – Crystal & Flowers’ vindt plaats van 20 t/m 22 mei in en rond de kristalfabriek van Val Saint Lambert, het kasteel en de oude cisterciënzer abdij in Seraing, nabij Luik.

Fleuramour

Fleuramour: Crystal & Flowers

Duizenden bloemen in een wereld van kristal

‘Fleuramour – Crystal & Flowers’ verenigt twee bijzonder nobele producten: bloemen en kristal. Bezoekers ontdekken duizenden bloemen in allerlei kleuren en variëteiten, verwerkt in indrukwekkende creaties van bloemstylisten uit heel België. Ook de fascinerende wereld van de kristalkunst staat tijdens deze editie in de spotlight.

Prachtig domein van Château du Val Saint Lambert

Tijdens ‘Fleuramour – Crystal & Flowers’ kom je terecht in een stukje industriële geschiedenis. Hier zag het wereldvermaarde kristal van Val Saint Lambert het levenslicht om vervolgens wereldfaam te verwerven. Het bijhorende kasteel laat een bijzondere indruk na en de gerestaureerde abdij zal door haar grootsheid meerdere monden doen openvallen. Aangekleed met bloemen moet dit van 20 tot en met 22 mei wel een topbestemming zijn.

 

Tickets voor ‘Fleuramour – Crystal & Flowers’ zijn in voorverkoop verkrijgbaar op de website van het event: www.crystalflowers.be. Ticketprijs: € 20 voorverkoop | € 22 euro aan de kassa | kinderen -12 jaar gratis.

 

Datum en openingsuren: Van 20 tot en met 22 mei 2022, elke dag van 10 tot 18 uur.
Adres: Esplanade du Val Saint Lambert, 4100 Seraing (B)

Ga naar de bovenkant