Laden Evenementen

FloriWorld is de jongste thema-attractie van Nederland. Een overdonderende show over de schoonheid van bloemen en planten in een magische mix van echt en virtueel.

wereld van bloemen

FloriWorld

De bezoekers lopen zelfstandig door de 14 verschillende shows, films en ruimtes waarin zij op spectaculaire wijze de magie van echte en virtuele bloemen beleven. Bij de entree krijgt de bezoeker een bandje met een RFID-chip, waarmee de bezoeker zijn of haar persoonlijke bloem en plantvoorkeuren kan aangeven. De favoriete bloemen, planten en foto’s worden verwerkt in de verschillende shows, hierdoor wordt FloriWorld écht een persoonlijke beleving. Alles is thuis nog eens te bekijken. Er is ook een bloemenveiling waar je het veilingspel kunt spelen met echte FloriCoins en kunt bieden op een boeket bloemen dat je kunt houden, weggeven of doneren aan een goed doel.

Feel the magic

FloriWorld is een uniek personal experience-concept. Het is geen museum en ook geen pretpark. Het is een plek waar je als bezoeker zelf deel uitmaakt van de show, want hier kijk je geen kunst, hier ben je er onderdeel van. In deze kleurrijke en magische droomwereld beleef je de magie van bloemen en planten in verschillende shows. Echte bloemen en planten zijn verweven met de hightech virtuele wereld, zodat je letterlijk wordt omarmd door een zee van bloemen. Je gaat op ontdekkingsreis naar planten die je misschien nog helemaal niet kent in het plantenuniversum. Je bent te gast op de trouwerij van Daan en Xue, en nu is het de bezoeker die op de hectische bloemenveiling een bod uitbrengt. Alle shows en ruimtes zijn zo fotogeniek, alle ruimte voor some very instagrammable content.

FloriWorld
Sierteeltstraat 1
1432 GM Aalsmeer

 

Ga naar de bovenkant