fbpx

Flower Parade Rijnsburg

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Steden, landen, streken zijn uitgebeeld op de praalwagens van Flower Parade Rijnsburg. Het thema is dan ook niet voor niets: ´Around The World´. Een thema waar ontwerpers en arrangeurs mee uit de voeten kunnen. Toparrangeurs afkomstig uit heel Nederland gaan aan de slag met ruim 250.000 bloemen en planten en tonen hun mooiste en nieuwste creaties. Dat maakt de Parade bijzonder. De Rijnsburgse parade is trendsetter op het gebied van bloemsierkunst.
flower parade

Flower Parade

Op zaterdag 11 augustus rijdt de fleurige stoet voor de 73e keer door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Met twaalf praalwagens, twee muziekwagens, dertig andere met bloemen versierde voertuigen is deze parade een van de mooiste in Nederland. De honderden muzikanten en figuranten maken het geheel tot een rijdend theater.

Tip: bezoek op vrijdag 10 augustus de gratis toegankelijke Flower Parade Show in Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg. Vanaf 19.00 uur is er een sfeervolle avond vol muziek en bloemen. Hier kun je op je gemak alle wagens bekijken en fotograferen. Op zondag 12 augustus zijn de praalwagens de hele dag nog te bewonderen op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.