Herfstig Appeltern

Laden Evenementen

De Tuinen van Appeltern bieden in het najaar behalve ruim 200 prachtige tuinen in volle herfstbloei, tal van andere activiteiten, zoals een expositie van originele prachtige herfstwerken van Rien Poortvliet, een zintuig-prikkelende herfstroute en speciale kabouteractiviteiten voor de kleinste bezoekers.

herfstig appeltern

Herfstig Appeltern

Nieuw! De Tuinen van Appeltern wordt tijdelijk verandert in Herfstig Appeltern. De Tuinen staan in het teken van de najaarspracht van de natuur. Een deken van rode, gele en oranje bladeren bedekken de voorbeeldtuinen van De Tuinen van Appeltern, nú is de tijd om de tuin in te gaan! Je proeft de herfst pas echt als je al je zintuigen prikkelt!

De speciale Herfstig Appeltern-route leid je in zo’n anderhalf uur door het prachtige najaarslandschap. Onderweg worden al je zintuigen geprikkeld.
Kom het ZIEN: tijdelijke expositie van originele herfstschilderijen van Rien Poortvliet en vanaf 15 oktober een fotowedstrijd.
Kom het RUIKEN: tuinhuizen ingericht met heerlijk geurende herfstdecoraties.
Kom het VOELEN: StruinTuinen waar je heerlijk door de bladeren kan struinen en een tuinhuis ingericht met mos-kunstwerken.
Kom het HOREN: in de Denkseltuin hoor je prachtige gedichten en er komen tuinen tot leven met muziek.
Kom het PROEVEN: heerlijke Herfst High Tea.

De campagne loopt t/m 30 november.

Kabouter-activiteiten

Speciaal voor de kleine bezoekers is er nu de Kabouter Kas speurtocht, de Kabouterbox en zijn er werken van Rien Poortvliet te zien van De Kabouter. In de herfstvakantie (22 t/m 30 oktober) kunnen kinderen gratis een Kabouter Kas Kijkdoos komen maken. (Neem wel zelf een schoenendoos mee!)

Voor meer info: https://appeltern.nl/nl/herfstig_appeltern/

Ga naar de bovenkant