Historische affiches ‘Zeg het met bloemen’

Laden Evenementen

Het Flower Art Museum is vanaf donderdag 19 november weer open voor publiek. Na de verplichte sluiting van twee weken door de landelijke coronamaatregelen is het museum er klaar voor om bezoekers weer op een veilige manier te ontvangen.

Historische affiches

Zeg het met bloemen

In het museum in Aalsmeer zijn momenteel twee tentoonstellingen te zien. In ‘Zeg het met bloemen’ wordt een impressie gegeven van de Csizik-collectie, een verzameling historische affiches met schitterende illustraties die zijn verzameld door tuinbouwcoryfee A.P. Csizik. De collectie werd dit jaar door Bloemenbureau Holland geschonken aan het Flower Art Museum en bevat onder meer een groot aantal affiches uit de eerste helft van de 20e eeuw.

historische affiches

 

Presentatie bijwonen

Zaterdag 21 en zaterdag 28 november geven Hermen en Mariska de Graaf om 13.30 uur een presentatie over de Csizik-collectie. Zij hebben de collectie geïnventariseerd en kunnen veel vertellen over de achtergronden. De presentatie duurt een half uur, daarna kunt u zelf rondlopen. Bijwonen is kosteloos, u betaalt alleen de museumentree. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via info@flowerartmuseum.nl (max. 10 deelnemers per keer).

 

  • Het Flower Art Museum is gevestigd aan Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren).
    Openingstijden: donderdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur.
    Entree is € 6,- p.p., met Museumkaart 50% korting en kinderen t/m 14 jaar gratis.
    Vooraf tickets reserveren is verplicht en kan via www.flowerartmuseum.nl of tel. 0297-364400 (tijdens openingstijden).
    Het museum houdt zich aan de RIVM-richtlijnen. Bezoekers worden verzocht een mondkapje te dragen.

Ga naar de bovenkant