GroenVandaag, nieuwssite over bloemen & planten, wonen en duurzaam vergroenen

Kerst bij kasteel Keukenhof

Laden Evenementen

LISSE- Landgoed Keukenhof wordt in de maand december in kerstsfeer gebracht met kerstbomen, planten en bloemarrangementen. Vanaf 11 december 2019 tot en met 5 januari 2020 is het landgoed gehuld in kerstsfeer en worden er diverse evenementen georganiseerd.

Kerst bij kasteel Keukenhof

Er is van alles te doen

Woensdag 11 december
Maak een voerslinger voor vogels en help mee de lichtjes ontsteken. Kinderen zijn van harte welkom te helpen en na afloop is er warme chocolademelk.

Zaterdag 14 december
Bekijk de versierde begane grond van Kasteel Keukenhof. Het kasteel is geopend van 11.00 tot 16.00 uur. In de verschillende ruimtes staan gidsen die wat vertellen over de ruimte. Entree is gratis. Buiten kun je een huifkartocht maken en genieten van live kerstmuziek onder het genot van warme chocolademelk en geroosterde marshmallows. Om 11:30 en 12:30 uur zingen de Tulipsingers uit Lisse en om 14.00 en 15.00 uur zingen de Amstel River Singers uit Amstelveen.

Woensdag 18 december
Kerstman op bezoek en maak een voerslinger. De kerstman komt van 13.00 tot 17.00 uur en nodigt alle kinderen uit om langs te komen. Aanmelding is verplicht via de website www.kasteelkeukenhof.nl.

Ga naar de bovenkant