Lekker fietsen in eigen land

Laden Evenementen

Lekker Fietsen in eigen land. Ontdek al het moois dat Nederland te bieden heeft met De Nivon Natuurvrienden Fietsgids. Een boekje voor korte en lange fietstochten in Nederland met overnachting. De gids bevat achttien unieke routes die de groen omgeven en budgetproof natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen van Nivon met elkaar verbinden. Zeer geschikt voor een dagtrip, een weekend weg én lange vakantie. Of je nu met de stads- of tourfiets op avontuur gaat. In de gids staan tips over de omgeving en informatie over de routes en Nivonaccommodaties.

 

nivon-fietsgids

 

Lekker fietsen in eigen land

Fietsen en overnachten midden in de natuur

Elke route uit de gids start en eindigt bij een Nivonaccommodatie: een betaalbare overnachtingsplek midden in de natuur met keuze uit een kampeerplek of privékamer in een natuurvriendenhuis.
Stel zelf een fietsvakantie samen door de losse routes uit de gids aan elkaar te verbinden of door gebruik te maken van de vier themaroutes. Deze vier routes zijn samengesteld voor een weekendje of langer weg. Zoals de themaroute ‘Wind in de rug’, die start in de Biesbosch en eindigt in de buurt van Almelo. Met de gemiddelde Nederlandse zuidwestenwind heb je tijdens deze route de wind mee of in je rug. De losse routes vind je door heel Nederland en verschillen in lengte. Zo heb je routes van 26 km die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een dagtrip met de kinderen en routes van 130 km voor de échte fietsliefhebber.

 

Ga naar de bovenkant