Lekker naar de BioBoer

Laden Evenementen

Naar de Bioboer! Beleef een leuk dagje uit, kijk, ruik en proef de bio-boerderij bij jou in de buurt. Tijdens Lekker Naar de BioBoer is er bij ruim 120 biologische boerderijen, door heel Nederland, van alles te zien en doen voor kids en hun (groot)ouders. Ga ontdekken wat de biologische boerderij zo bijzonder maakt.
 
bioboer

Ontdek de BioBoer

Tevreden koeien, volle akkers

Kom kalfjes knuffelen, fruit plukken, hooibalen klimmen, eitjes rapen en boter schudden. Vraag de boer en boerin het hemd van het lijf. En ga trots naar huis met je behaalde BioBoerenBewijs.
Ook voor (groot)ouders is er genoeg te beleven; van rondleidingen, boerenmarkten, en workshops tot lekkere proeverijen. Geniet mee van tevreden koeien, modderige biggen en volle akkers met gezonde groenten.

 

Biologisch, eerlijk en puur

Het weekend is dé gelegenheid om in contact te komen met de biologisch boer en te ontdekken dat het biologisch keurmerk staat voor eerlijk en puur eten, dat gemaakt is met alle respect voor dier en natuur. Het biologisch keurmerk biedt de garantie op een kwaliteitsproduct dat voldoet aan strenge Europese wetgeving, gecontroleerd door de onafhankelijke certificeerder SKAL Biocontrole. Zo is biologisch niet alleen lekker, maar ook gegarandeerd diervriendelijk, eerlijk en natuurvriendelijk.

Ga naar de bovenkant