Lentefair Frederiksoord

Laden Evenementen

De Lentefair is dit jaar terug in het vertrouwde Moederdagweekend. Op 7 en 8 mei omarmt de fair van Dagblad van het Noorden samen met duizenden bezoekers als vanouds de geneugten van het buitenleven in De Tuinen van Frederiksoord. Rondom de terrassen, langs de muzikanten en dwars door de boomgaard combineert de Lentefair de thema’s wonen, mode, buitenleven en lifestyle.

lentefair

Lentefair

De tomatencrèche met haar tientallen unieke tomatenplanten is opnieuw geopend, even verderop staan de Agapanthusplanten te wachten op een nieuwe eigenaar en weer of geen weer: Robert van Kwekerij de Jonkheer verkoopt zijn vaste planten altijd in korte broek. De Lentefair is jaarlijks minstens zo verrassend als vertrouwd. Nieuwe muzikanten spelen in de boomgaard, goochelaar David Globe gaat je versteld doen staan, het Kolonie-informatiepunt ziet deze editie het levenslicht en de nieuwste culinaire samenwerking met De Tippe maakt de fair gezelliger dan ooit.

Workshops

De Lentefair is meer dan shoppen, gezellig slenteren en eten: het heeft ook een actief karakter. Voor bezoekers met groene vingers zijn er workshops kamerplanten stekken, hiervoor kan vooraf via de website worden ingeschreven. Aan de allerjongste bezoekers is ook gedacht. Zij kunnen onder meer zelf hun speelgoed maken en in de boomgaard is een speurtocht uitgezet.

Het gehele programma en de deelnemerslijst zijn te vinden via dvhnlentefair.nl. De Lentefair wordt in samenwerking met Stichting van Swietentuin georganiseerd.

Tickets
Ticket: €8,00
Kinderen tot 12 jaar gratis
Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur

Ga naar de bovenkant