Margriet Winter Fair

Laden Evenementen

Van vrijdag 22 tot en met donderdag 28 november vindt Margriet Winterfair weer plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Margriet Winterfair is dé plek om alvast in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit. Op de allerleukste overdekte consumentenfair van Nederland komen vrouwen uit het hele land samen met hun moeder, zus, vriendin of collega om te genieten van een dagje ‘live’ Margriet.

 

margriet winter fair

Margriet Winter Fair

Vier kerst met Trijntje Oosterhuis, geniet van de mooie liedjes van Alain Clark, kom in de kerststemming met de 3JS en dans op de hits van Jeroen van der Boom: het belooft elke dag een groot feest te worden in het Margriet Theater!


Shoppen
Wie van gezellig winkelen houdt, kan haar hart ophalen op Margriet Winterfair. Op de Fair vind je 300 winkeltjes en kraampjes met de leukste mode, woonaccessoires, hebbedingen, keukenspullen, cadeautjes en de nieuwste producten.

Workshops
Leer iets nieuws, doe inspiratie op en maak iets moois tijdens een van de vele workshops. Een gezellige en leerzame onderbreking van de dag!

Modeshows
Doe inspiratie op tijdens de drie geweldige modeshows op Margriet Winterfair. En extra leuk, alles wat voorbijkomt is meteen te koop op de Fair.

Mis het niet! Van 22 t/m 28 november, Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

 

Kaarten zijn te koop via de website van Margriet Winter Fair: tickets.

Ga naar de bovenkant