GroenVandaag, nieuwssite over bloemen & planten, wonen en duurzaam vergroenen

Spectaculaire Food Floral Fashion Show

Laden Evenementen

Haute couture florale jurken van een van de beste bloemdesigners ter wereld Pim van den Akker en haute cuisine hapjes van topchef Yuri Verbeek. Uniek in Nederland. Zaterdag 12 november is deze spectaculaire show exclusief te zien in het Isala. Het beste van twee werelden.

Food Floral Fashion

‘Insight’ 
In de Food Floral Fashion Show ‘Insight’ bieden topchef Yuri Verbeek en bloemdesigner Pim van den Akker het publiek een kijkje achter de schermen van hun sensationele show van beeld, licht, geluid en smaak. Yuri en Pim nemen het publiek mee in hun wereld van dromen, creëren en presenteren. Op verrassende wijze ontdekt het publiek hoe dit internationale event, eerder opgevoerd in Italiaans Genua, ontstaat. Van het creatieve proces en de uitdagingen tot de emoties die de show met zich meebrengt. Op de catwalk zijn spectaculaire haute-couture jurken te zien en op het menu staan creatieve culinaire creaties die natuurlijk door het publiek geproefd mogen worden. De hapjes zijn gebaseerd op de visie achter een jurk en de daarin verwerkte plantaardige materialen en bloemen.

De Food Floral Fashion Show ‘Insight’ is een aanrader voor iedereen die houdt van verrassend entertainment en natuurlijk van food, floral en fashion.

Praktisch
Isala Theater
Stadsplein 5
Capelle aan den IJssel
zaterdag 12 november
20.15 uur
grote zaal
entree € 37,50 (inclusief hapjes en een consumptie)

Ga naar de bovenkant