Spirit of Winter

Laden Evenementen

Op museum Paleis Het Loo vindt de tiende editie plaats van de buitenfair Spirit of Winter. Ruim 160 deelnemers etaleren hun producten langs de bomenlanen voor het paleis. Merken en producten die je in de grote winkelstraten niet meer ziet.
Om extra inspiratie op te doen voor de feestdagen zijn er culinaire verrassingen, zelf ontworpen mode, trendy huis- en tuinaccessoires. In de Hofkeuken worden live cooking sessies gegeven door een meesterkok. Verwarmde terrassen met homemade lekkernijen, warme dranken én live muziek maken het geheel compleet voor een sfeervol dagje winter shoppen.

Paleis het Loo

 

By Night
De Spirit of Winter by Night is op vrijdag 17 en zaterdag 18 november van 17.00 tot 21.00 uur. Dagkaarten voor vrijdag en zaterdag zijn ‘s avonds ook geldig, het paleis is na 17.00 uur gesloten.

Extra voordelig zijn de voorverkoop tickets met ‘early bird’ korting: www.spiritofwinter.nl

Een entreeticket voor Spirit of Winter biedt ook toegang tot het paleis, de tuinen en stallen. Op 8 januari 2018 sluit het hoofdgebouw vanwege de verbouwing. De tuinen, stallen en restaurants blijven wel open van april t/m september en in de weken rondom de Kerst.

Ga naar de bovenkant