Tuin-en-Sfeer 2020, tuinevent van het noorden

Laden Evenementen

Buiten zijn staat gelijk aan ontspannen, groene paradijsjes, een portie feelgood en vitamine D. En dus gaat Tuin-en-Sfeer in het voorjaar van 2020 weer de drempel over.

De buitenproductie binnenin MartiniPlaza is dit jaar voor het eerst in handen van Wonen&Co.
Wonen&Co’s passie voor buiten wordt vertaald naar grote kijktuinen, intieme patio’s, balkons en dakterrassen. Een buiten, groot of klein, is er immers voor iedereen. Het vernieuwde buitenavontuur staat op de agenda van vrijdag 14 tot en met zondag 16 februari 2020.

Tuin-en-Sfeer 2020 Tuinevent van het Noorden

Feelgood

Grote tuinen versus de intimiteit van een stadsbalkon. Kleine gebaren als een buitenkleed en sfeerverlichting versus het grote verbouwwerk. Het ambacht van een hovenier tegenover DIY-tips van diezelfde specialist. Het concept van Tuin&Sfeer is toegankelijker dan ooit. Het staat voor een mix van de laatste buitentrends, nieuwe merken en verrassende concepten.

 

tuinevent tuin & sfeer

 

Balkontest

Eén van de nieuwe concepten is de Tuin-en-Sfeer Balkontest, die een ode brengt aan het kleine buitenwonen. Vijf buitenpartners gaan onderling de uitdaging aan. Iedere specialist neemt exact hetzelfde balkon onder handen, de bezoeker kiest vervolgens zijn of haar favoriet.

Wonen&Co

Tuin&Sfeer is één van de live-concepten van Wonen&Co. De grootste publiekstrekker van het merk is Wonen&Co de beurs met jaarlijks zo’n 40.000 bezoekers. De vijftiende editie van de woonbeurs keert terug naar MartiniPlaza Groningen van 12 tot en met 15 maart. Met beide merken presenteert Wonen&Co een ijzersterk én verrassend koppeltje in het vroege voorjaar.

Kijk voor meer (tuin)events op GroenVandaag.

Ga naar de bovenkant