Tuindagen Beervelde

Laden Evenementen

De Tuindagen Beervelde, in het park van een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.
Beervelde biedt tevens aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen.

 

Tuindagen Beervelde

 

Tuindagen Beervelde

Praktische informatie

In het kader van een partnerschap met de Floraliën en in het vooruitzicht van “Floraliën Gent 2020” zullen “Vlaanderens schoonsten” op de Tuindagen in de kijker gezet worden: de Gentse azalea, de Vlaamse laurier en de Belgian Mums.

De Gentse azalea is dé trots van de Vlaamse sierteelt. Nergens ter wereld vindt men de kamerazalea zoals die in België wordt geteeld. Meer info: www.gentseazalea.be

De Vlaamse laurier, een sierteeltproduct waarin Vlaamse producenten al generaties lang uitblinken. Meer info: www.streekproduct.be

Belgian Mums, zijn de bolchrysanten van Gediflora. Dit 3e generatie familiebedrijf uit West-Vlaanderen vermeerdert, selecteert en produceert bolchrysanten die men over de ganse wereld terugvindt. “Mum” is niet alleen een afkorting van de Engelse naam Chrysanthemum, het staat ook voor “moeder” of “mama”. Vandaar hun slogan “Be Mum, Be More”.

Ga naar de bovenkant