Tulpenroute, op de fiets langs de tulpen

Laden Evenementen

tulpenfestival NoordoostpolderTulpenroute. Wat is er nou mooier dan lekker op de fiets stappen en een prachtige fietstocht door de kleurrijke Noordoostpolder maken? De organisatie van het Profytodsd Tulpenfestival kan in goed overleg met gemeente Noordoostpolder toch een fietsroute uitzetten dit jaar.

Tulpenroute

De route is in één richting bewegwijzerd en kan gereden worden tijdens het Tulpenfestival van 16 april t/m 9 mei 2021. De route is 51 kilometer lang. Starten kan op verschillende plekken langs de route. Onderweg komt u Covid-19 waarschuwingsborden tegen, die u wijzen op het volgen van de maatregelen. Parkeren kan bij het museum Schokland en/of op de parkeerplaats langs de Schokkeringweg. Ook in de dorpen Nagele en Ens of bij de parkeerplaats Schokkerstrand kunt u goed parkeren.

De route leidt u behalve langs prachtige tulpenvelden en mooie polderdorpen ook langs TOP Schokland, 25 jaar werelderfgoed in 2020.

De organisatie roept bezoekers op tot het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Bekijk de tulpen vanaf de fiets en vermijd drukke plekken. Voor de actuele informatie over het Profytodsd Tulpenfestival, de fietsroute en richtlijnen omtrent COVID-19 kijk je op de website: www.tulpenfestival.nl

Op de site van het Tulpenfestival is de handige tulpenroutekaart te downloaden.

Ga naar de bovenkant