VEENENDAAL – Nieuw in de winkels dit jaar is Pokon Bio Gazonmest. Deze biologische gazonmest kun je het hele jaar gebruiken om je gazon er picobello uit te laten zien. Voor ieder formaat gazon is er een bijpassende verpakking, van 15m2 tot 250m2.
Het is nu de tijd om wat extra aandacht en liefde aan je gazon te geven. Haal het mos en onkruid weg uit je gazon. Daardoor blijft je gazon langer groen. Gebruik Pokon Bio Gazonmest om je gazon extra sterk te maken voor het voorjaar en de zomer.

 

pokon bio gazonmest

Voordelen Pokon Bio Gazonmest

  • De samenstelling is biologisch. Dat is wel zo prettig!
  • Pokon Bio Gazonmest bevat Pokon Plantversterker waardoor je gazon steviger is en beter bestand tegen droogte en ziektes.
  • Mét handige zipsluiter waardoor je een eventueel restant netjes kunt opbergen.

 

 

In deze video legt Pokon uit hoe de Plantversterker werkt:

 

Tuinklusjes met Pokon

 

WIN-ACTIE

Koop jij een verpakking Pokon Bio Gazonmest? Doe dan mee met de mega Pokon winactie! Klik hier voor meer informatie. Je kunt o.a. een Gardena Robotmaaier winnen!

 

Hoe vaak het gazon bemesten?

Bemest het gazon drie keer per jaar: in het voorjaar, in de zomer en in het najaar. In het voorjaar en in het najaar doe je er goed aan om de bemesting te combineren met kalk, zo zal je gazon beter de winter ingaan en beter de winter uitkomen. Lees verder op de website van Pokon.