GroenVandaag, nieuwssite over bloemen & planten, lifestyle, wonen en duurzaam vergroenen

Pantropica

Laden Evenementen

Beleef het ultieme vakantiegevoel in Pantropica
Even in een andere wereld…

Beleef het ultieme vakantiegevoel in Pantropica

Pantropica

Stel je kompas in op Pantropica (voorheen de Orchideeën Hoeve) en ontdek de mooiste highlights uit de tropen. Reis in één dag de halve wereld rond en maak dierbare herinneringen op de meest adembenemende plekken. Voor de avonturier een must-do, voor de natuurliefhebber een must-see en voor families een echte aanrader!

Bijpraten tijdens een wandeling onder de verkoelende palmbomen, een familiefoto bij het hart in het Hanami Flowerpark en kijken naar vrolijk spelende kinderen in de waterrijke speeltuin PanAvontura. In de tien continenten van het geheel overdekte Pantropica voelt iedereen zich welkom en leiden talloze junglepaden je naar de mooiste tropische belevenissen voor alle leeftijden. 

Reis af naar de Pankong River voor een ontmoeting met de zoetwatergiganten, relax in citrusbar PuraVida of spot duizenden vlinders in Vlinderica. Daarna shoppen op de Panmarket en een hapje eten in Pantropica Bar & Restaurant en jouw vakantiedag kan niet meer stuk! Wanneer kom jij dit werelds dagje uit beleven?

Pantropica was voorheen de Orchideeën Hoeve. Lees verder op GroenVandaag.

Ga naar de bovenkant