Over GroenVandaag

  Wat is GroenVandaag?
Een onafhankelijke nieuwssite over bloemen en planten en aan groen gerelateerde onderwerpen, zoals groene evenementen & uitjes, duurzaamheid, biodiversiteit, natuur, cultuur, klimaat, groene wetenschap en groene politiek.

  Waarom een nieuwssite over bloemen en planten?
Groen heeft een grote en positieve invloed op onze gezondheid en ons welzijn. Toch is groen in de reguliere media geen dagelijks onderwerp. GroenVandaag brengt daar verandering in door elke dag echt groen nieuws te publiceren.

  Voor wie is het nieuws bestemd?
Voor iedereen die in groen is geïnteresseerd.

  Wat biedt GroenVandaag?
Nieuws, tips, meningen en achtergrondinformatie. Bericht van moestuin tot cultuur van tuinvijver tot wetenschap. Genieten en voorlichting over biodiversiteit en duurzaamheid.

  Wat wil GroenVandaag bereiken?
Bevorderen van het toepassen en genieten van groen in de directe leefomgeving. Dit door middel van het verstrekken van nieuws en informatie, delen van kennis, enthousiasmeren en het stimuleren van de bewustwording dat groen een primaire levensbehoefte is.

  Waar komt het nieuws vandaan?
Het nieuws is afkomstig van producenten, instituten, handelaren, stichtingen, overheden, wetenschap die een rol spelen bij het vergroenen van onze directe leefomgeving. En natuurlijk eigen nieuws en van gepassioneerde liefhebbers.

  Wie zit er achter GroenVandaag?
GroenVandaag is een merk van Landesbergen Publiciteit.
Kamer van Koophandel-nummer: 59579234.

Landesbergen Publiciteit werkt samen met Opzet, creatief full service internetbureau in de regio Haarlem.

Walter Landesbergen

walt

Redactie
De redactie van GroenVandaag is altijd op zoek naar nieuws, informatie, ideeën, verhalen over bloemen en planten en aan groen gerelateerde onderwerpen.
Heeft u unieke informatie en zou u dat willen delen met en op GroenVandaag, dan kunt u onze redactie een bericht sturen.
De redactie behoudt zich het recht voor te bepalen of en via welke van onze kanalen (website, print en/of social media) uw nieuwsbericht of bijdrage wordt gepubliceerd.

Social media
GroenVandaag werkt niet met trollen, (spam)bots en nepaccounts. Volgers van de social media van GroenVandaag zijn echt en vormen een kwalitatief publiek van geïnteresseerden.

Mail de redactie
Mocht u nog aanvullende vragen hebben of onze redactie tekst en afbeeldingen willen toesturen, dan kan dit via  redactie@groenvandaag.nl

Praktische richtlijnen
Enkele richtlijnen voor het aanleveren van een bericht:
-het dient eigen nieuws te zijn, u bent de bron
-graag met 1 of 2 ondersteunende afbeeldingen en of video’s
-teksten, afbeeldingen, video’s zijn rechtenvrij

De teksten kunnen herschreven worden door de redactie van GroenVandaag om het artikel in lijn te houden met de overige berichtgeving in onze media.

Fysieke post kan naar
GroenVandaag
Dorpsstraat 38
2343 BA Oegstgeest

GroenVandaag heeft een samenwerking onder andere met:
Barendsen Flowers Aalsmeer, Bloemenkrant, Bol.com, Florapodium, Floriade, Hortus botanicus Leiden, Keukenhof, Libelle Zomerweek, Margriet Winter Fair, Muiderslot, Naturalis, Paleis Het Loo, Tuinen van Appeltern, Wageningen University Research.