Vanaf dit seizoen levert Kwekerij Wouters een XXL versie van de populaire ‘Aqua Easy’ hangpot. De pot van 33 cm is verkrijgbaar met vijf nieuwe mixen Festival Colours en heeft een handig kijkglas voor het controleren van het waterniveau in het extra grote waterreservoir – zo is water geven extra ‘easy’!

Aqua Easy met uniek kijkglas

“Vanuit onze Cash & Carry, waar bloemist en tuincentra inkopen, kwam regelmatig de vraag of we de Festival Colours hangpotten (met het gemakkelijke watergeefsysteem), ook in een groter formaat konden aanbieden dan de huidige van 27 cm. De consument heeft behoefte aan een groots product dat direct veel bloemen en kleur aan de tuin geeft. Als antwoord hierop hebben we deze nieuwe lijn XXL hangpotten ontwikkeld”, licht Margit Wouters toe, marketing- en verkoopsupport bij Kwekerij Wouters.

Watergeven nu gemakkelijk

Steeds heter wordende zomers in combinatie met de pittige regenbuien zorgen ervoor dat perkplanten verzorgen soms een uitdaging kan zijn. Met het extra grote waterreservoir van ruim drie liter, bepaalt de plant zelf wanneer deze water nodig heeft. Door het unieke kijkglas in de zijkant van de pot is het waterniveau goed in de gaten te houden. Heel gemakkelijk voor de consument maar ook voor de retailers die voldoende te doen hebben in het hoogseizoen. De XXL hangpot (33 cm) is vanaf nu verkrijgbaar in de uitvoering antraciet en heeft vijf nieuwe mixen Festival Colours.

Zie ook het filmpje op You Tube.