Droogbloemen zijn weer populair. Daarom brengt Topgeschenken.nl een compleet nieuw assortiment droogbloemen op de markt. In totaal zal de online retailer vier nieuwe items uitbrengen. De nieuwe items bestaan bovendien uit duurzame bloemen en verpakkingen, en zijn volledig ecologisch geteeld.
Zo biedt Topgeschenken.nl onder meer een krans aan die per brievenpost verzonden kan worden, waarmee de online retailer een van de weinige partijen is die een dergelijke krans commercieel aanbiedt. Daarnaast verkoopt Topgeschenken.nl ook een zogenaamde letterbox: losse droogbloemen in een brievenbusdoos. Ook een roze boeket en een naturel boeket vallen binnen het assortiment.

Duurzame droogbloemen

Het nieuwe assortiment zal volledig bestaan uit duurzame bloemen en een duurzame verpakking. Voor de boeketten zijn geen geverfde of gebleekte bloemen gebruikt. Edwin van Arkel, CEO van Topgeschenken.nl: “We zien steeds meer vraag naar duurzame producten. Op deze manier bieden we de consument iets aan wat vrij nieuw en bovendien duurzaam is. De droogbloemen kunnen ook maanden tot zelfs een jaar blijven staan.”