Het Nederlandse merk Dutch Design Brand introduceert drie Dutch Design Chairs met een heerlijk exotisch tintje. Op de kartonnen krukjes komen tropische bloemen tot bloei, kwetteren kolibries er vrolijk op los en blijven blaadjes frisgroen van kleur.

Kartonnen krukjes

Op de Dutch Design Chair Art of Nature spelen kolibries de hoofdrol. De vogels hebben prachtige kleuren en fladderen vrolijk door de woonkamer. De mystieke Ochre Panther print voert je tot diep in de jungle. Door de dichte begroeiing van groene bladeren en wilde bloemen word je onderdeel van de natuur. Natural Leaves past perfect binnen de huidige botanische trend. Hierop vind je frisse, groene blaadjes tegen een stijlvolle achtergrond.

De kartonnen krukjes zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton en worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het krukje kan ook worden gebruikt als nachtkastje en bijzettafeltje en kan met gemak 200 kilo dragen. New York Times noemde het ontwerp een ‘standout creation’ én het won de Red Dot Design Award 2013, een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld.

Zie Dutch Design Chair