Dit jaar komt plantenkwekerij P van Geest uit Maasland op de markt met Magical tuinhortensia’s op stam. De compacte en robuuste bloemen van de hortensia lenen zich heel goed voor deze toepassing.

Magical tuinhortensia op stam

De Magical op stam heeft dezelfde kenmerken als de bestaande Magical hortensia-serie. Gedurende het bloeiseizoen veranderen de bloemen wel 3 tot 4 keer van kleur, tot een hortensia met prachtige herfsttinten. Met de juiste verzorging heeft de tuinliefhebber er maanden plezier van. De Magical tuinhortensia op stam is leverbaar in de soorten Amethyst roze, Opal roze en Noblesse wit en verkrijgbaar rond eind mei.

 
Magical tuinhortensia op stam

Hortensia-potgrond

De hortensia potgrond is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, zoals turfstrooisel, tuinturf, klei, geëxpandeerde kleikorrels en hoogwaardige voeding. De geselecteerde ingrediënten zorgen voor een gezonde groei van de plant en indrukwekkende bloemenpracht. Deze zak van 20 liter hortensia potgrond bevat langzaam werkende meststof die zeker tot 100 dagen voedingsstoffen afgeeft. Voor een b(l)oeiend schouwspel, de hele zomer lang.

Meer info over > Magical-hortensia.