De nieuwe Revelation dahlia-serie geniet toenemend populariteit. Het bestaande assortiment van deze langbloeiende planten die bekend staan ​​om het transformeren van elk tuin- of landschapsontwerp in een bloeiende oase, is nieuw leven ingeblazen door de toevoeging van een nieuwe serie.
Dahlia Revelation van Dümmen Orange verrast de consument met zijn halfgevulde bloemen in vijf frisse zomerkleuren. Licht en speels, de vijf soorten voegen vrolijke kleuraccenten toe en vormen met hun nectar een rijke voedselbron voor insecten.

Insectvriendelijke dahlias

Insectvriendelijke Dahlia's

Vijf frisse zomerkleuren

Grote, halfgevulde bloemen zitten losjes over compact, donkergroen blad, wat een prachtig contrast creëert en de perfecte bloemenachtergrond biedt. Hierdoor komen de vijf verschillende bloemkleuren nog sterker in de spotlights te staan: het schitterende geel van Dahlia Revelation Yellow, het levendige oranje van Dahlia Revelation Orange, het felle roze van Dahlia Revelation Pink en het opvallende rood van Dahlia Revelation Red.

De tweekleurige Dahlia Revelation Salmon Bicolor heeft een heldergeel centrum van schijfroosjes dat wordt benadrukt door de diepe zalm van de omringende bloembladen, die naar de buitenranden lichter worden.

> Veredelaar Dümmen Orange