Nog even en het is 25 september, en dat is een bijzondere dag. Het is namelijk de dag waarop in Nederland de meeste verjaardagen worden gevierd. Liefst 43.837 Nederlanders mogen die dag een kaarsje uitblazen. En bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een mooi boeket, zeker nu het lastiger is om op bezoek te gaan. Laten we eens kijken naar de bloemencollectie van Greetz die je per post kan versturen.

Verjaardagen

Bloemetje

Op de pagina ‘verjaardagbloemen’ staat een groot aantal boeketten die zeer geschikt zijn om te geven bij een verjaardag. Kort samengevat gaat het om vrolijke kleuren en uitbundig grote bloemen als gerbera’s en lelies. Handig is ook de mogelijkheid om de bloemen nog op dezelfde dag te laten bezorgen, als je bijna bent vergeten om iemand te feliciteren kun je de boel nog redden door voor 13.00 te bestellen. De boeketten worden dan nog dezelfde dag bezorgd.

Kaartje

Handig is ook dat je bij Greetz gelijk een verjaardagskaartje mee kunt sturen. Zij hebben bijna 1.000 verschillende kaartjes in hun collectie én als daar niets naar je smaak tussen zit kun je ook nog een keer zelf een kaart ontwerpen.