Haal een mooi kerstboeket in huis om in hogere kerstsferen te komen.

Vanwege het coronavirus vieren veel Nederlanders Kerst dit jaar in eigen huis. Geen uitgebreide kerstdiners, maar gewoon lekker gourmetten met het eigen gezin. Niet gek is het dan ook, dat dit jaar veel meer tijd wordt gestoken in de versiering van het huis. Buiten zie je al veel kerstverlichting hangen en kerstbomen worden eerder in huis gehaald. Populair zijn dit jaar ook de kerstboeketten en kerststukjes.

Wat vroegen aan Greetz, online aanbieder van kerstboeketten naar hun meest bestelde boeket uit de nieuwe kerstcollectie. Dat is het boeket witte Kerst.

Boeket witte Kerst

Een echt traditioneel kerstboeket waarbij de witte kleur centraal staat voor een ‘witte kerst’. In dit boeket kun je naast een kerstbal en een dennenappel onder andere rozen en amaryllis vinden. Het is een rustig boeket dat eigenlijk wel in elk interieur past en daardoor goed in de smaak valt. Het boeket misstaat niet op de kast of tafel, en past zowel in de hal en woonkamer.

Net als alle andere boeketten ontvang je bij Greetz 8 dagen versgarantie zodat je er lange tijd van kunt genieten.

Kaartje

Handig is ook dat je bij Greetz gelijk een kerstkaart mee kunt sturen als je dit boeket cadeau kunt doen. Zij hebben honderden verschillende kaartjes in hun collectie én als daar niets naar je smaak tussen zit kun je ook nog een keer zelf een kaart ontwerpen.