Rozenkweker Arend Roses lanceert komende week de nieuwe grootbloemige kwaliteits WOW-roos van veredelaar de Ruiter. De roos is vanaf 18 juni verkrijgbaar op de rozenklok van veiling Royal FloraHolland in Aalsmeer en zal zijn weg vinden naar bloemisterijen en tuincentra.
Deze nieuwe cultivar heeft absoluut de Wow-factor. Haar kleur is het best te omschrijven als koraal, het is bijna alsof ze licht geeft, zo helder. Ook haar uitmuntende houdbaarheid doet monden openvallen.

WOW-roos

Wow is de perfecte roos voor uitbundige feestelijke toepassingen, zoals bruidswerk, maar ook in een vrolijk zomers boeket steelt ze de show.
De roos is een herintroductie op de Europese markt, deze roos is in het verleden zeer populair gebleken bij de Oost-Europese klant. Door steeds terugkerende vraag van klanten naar deze soort heeft Arend Roses besloten deze roos te herintroduceren. Het is de eerste introductie in samenwerking met veredelaar de Ruijter, het startschot voor een nauwe samenwerking. Door haar exclusiviteit is Wow in kleine aantallen beschikbaar.

Zie ook het artikel op GroenVandaag

En > Arend Roses