WOW-factor – Rozenkweker Arend Roses lanceert komende week de nieuwe grootbloemige kwaliteitsroos WOW van veredelaar de Ruiter. De roos is vanaf 18 juni verkrijgbaar op de rozenklok van veiling Royal FloraHolland in Aalsmeer en zal zijn weg vinden naar bloemisterijen en tuincentra.
Deze nieuwe cultivar heeft absoluut de Wow-factor. Haar kleur is het best te omschrijven als koraal, het is bijna alsof ze licht geeft, zo helder. Ook haar uitmuntende houdbaarheid doet monden openvallen.

wow-roos

WOW-factor

Uitbundig en exclusief

Wow is de perfecte roos voor uitbundige feestelijke toepassingen, zoals bruidswerk, maar ook in een vrolijk zomers boeket steelt ze de show.
De roos is een herintroductie op de Europese markt, deze roos is in het verleden zeer populair gebleken bij de Oost-Europese klant. Door steeds terugkerende vraag van klanten naar deze soort heeft Arend Roses besloten deze roos te herintroduceren. Het is de eerste introductie in samenwerking met veredelaar de Ruijter, het startschot voor een nauwe samenwerking. Door haar exclusiviteit is Wow in kleine aantallen beschikbaar.

wow-roos

Arend Roses

Arend Roses is al 40 jaar een toonaangevende kwekerij met een breed assortiment grootbloemige rozen. Onder de noemer ‘Varieties of Excellence’ wordt jaarlijks het assortiment uitgebreid met een aantal bijzondere exclusieve soorten welke een meerwaarde zijn voor de bloemist.

wow-roos

In 2017 werden er vier nieuwe soorten gelanceerd, White Soda+, Lovelace+,Talea+ en Prima Donna+. Wow!® is de tweede introductie voor Arend Roses van dit jaar, in april brachten zij jonge aanplant van Avalanche+ rozen op de markt onder de noemer Avalanche+ XL.

Zie voor meer foto’s het fotoalbum op GroenVandaag Facebook.

Foto-credits: Fotostudio Gerard-Jan Vlekke, ArendRoses.

Andere nieuwe rozen

En kijk ook eens naar deze nieuwe rozen, de dieprode Explorer Roos en de lichtroze Adore Avalanche. Rozen blijven voorlopig de koninginnen onder de bloemen. Veredelaars wereldwijd doen elk jaar hun best om ons te verrassen met nieuwe varianten.