In de eerste week van september verschijnt bij Blossom Books Plantastic! Groene vingers kun je kweken van Mandy Bollegraf. Het plantenboek voor iedereen die zelfs cactussen niet in leven kan houden óf gewoon meer groen in huis wil halen.

Plantastic
Kamerplantenboek

Crazy plant lady Mandy Bollegraf legt in vijf stappen uit hoe je je eigen plantenparadijs creëert: na een stoomcursus algemene verzorging lees je wat de must-haves zijn voor je plantentoolkit, hoe je het tuincentrum tackelt, hoe je stekken aanpakt en wat je in geval van nood kunt doen om je zieke plant te redden.

Het Plantastic kamerplantenboek zit bomvol praktische tips en foto’s. Daarbij lees je van twintig populaire planten alle ins en outs, krijg je stylingadvies en nog veel meer. Kortom: een complete kamerplantengids met een gezonde dosis groen geluk! Bij aankoop van elk boek maar je kans op een plantenconsult door de auteur.

Mandy Bollegraf

Mandy Bollegraf noemt zichzelf een crazy plant lady. Ze heeft altijd al een voorliefde voor alles groen gehad, maar in 2015 ontwikkelde ze een liefde voor kamerplanten. Mandy’s huis is inmiddels uitgegroeid tot een Urban jungle, hoeveel planten ze precies heeft weet ze niet eens meer. Nu dus ook het Plantastic kamerplantenboek.

Meer info over de auteur zie > BlossomBooks, boek is o.a. te bestellen op Bol.com, zie linkje hieronder.

Voor meer boekentips, zie elders op GroenVandaag