Actie2019-12-20T07:37:52+01:00

Uniek Tulpen Hart, nu 15% korting

24 januari 2020|

HEM – Uniek Tulpen Hart. Wel eens gehoord van een Tulpen Hart? Dat bestaat! Het is een hart van tulpen, de naam zegt het al. Een Tulpen Hart is echt een geschenk om mee voor de dag te komen. Een uniek, exclusief en vooral opvallend en origineel kado, waarmee je je bijzondere genegenheid toont. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. En dat hoeft echt niet alleen rond Valentijn.

Uniek Tulpen Hart, nu 15% korting

Het Tulpen Hart groeit en bloeit tot ver in het voorjaar. Je hebt er geen groene vingers voor nodig. Je kweekt heel eenvoudig je eigen binnentuintje. En dat in de vorm van een hartje. Hartverwarmender kan niet.

Tulpentuintje

Binnen 30 dagen staat het uniek Tulpen Hart in volle bloei. Van bol tot bloem. Kies je Tulpen Hart in je favoriete bloemkleur en kweek het op tot een kleurrijke bloementuin, in huis, op kantoor of elders.

Gebruik deze code Tulpenhart2020 en ontvang 15% korting!

Actie is geldig t/m 14 februari 2020.

 

Verzorging

– Enkel water toevoegen tot onderzijde bloembol.
– Elke 48 uur water bijvullen tot het gewenste niveau.
– Elke 7 dagen water in zijn geheel verversen.
– Het tulpenhart is geschikt om bij 17 tot 23 graden op te kweken.
– Na aankoop product binnen 7 dagen in gebruik nemen.

Bloemen, planten en meubels

Het Uniek Tulpen Hart is een creatie van de broers Dave en Mats Boots. Van oorsprong tulpenkwekers met jarenlange ervaring en passie in de agrarische sector, maar inmiddels woning stylisten met oog voor bloemen en planten. 
Bloemenleven heet hun bedrijf, met tal van accessoires. Van vaas, spiegel tot (vintage) dressoir stijlvol gecombineerd met bloemen en planten. 

Meer weten over tulpen, zie dan dit artikel op GroenVandaag:
Tulpen, 10 weetjes over dit Hollandse icoon

Plantwijzer, toptuinboek nu voor slechts 15,00

16 december 2019|

Om het jaar 2019 mooi af te sluiten en het nieuwe tuinjaar 2020 goed te beginnen biedt Ron den Dikken zijn boek Plantwijzer aan met 40% korting.

Plantwijzer

van Ron den Dikken

Ron den Dikken is een man met een passie voor tuinen en planten. In zijn boek Plantwijzer deelt hij zijn kennis en ruime ervaring. Als hovenier en tuinontwerper heeft hij in ruim 30 jaar 1.000 tuinen ontworpen en aangelegd.
De liefde voor alles wat leeft is er van jongs af aan geweest. Al in zijn jeugd was hij in de natuur te vinden om te genieten van planten en vlinders. Vrij snel kwam daar het fotograferen bij. Tuinen, planten en bloemen zijn dankbare onderwerpen. In dit boek komen tuinen en fotografie dan ook mooi bij elkaar.
Plantwijzer is een boek vol tips over het toepassen van beplanting in de tuin. Door planten op de goede manier en op de juiste plek neer te zetten krijg je een schitterend resultaat. Wie de tips opvolgt bespaart bovendien op de tuinkosten, omdat er niet meer zo vaak nieuwe planten gekocht hoeven te worden. 

Op bol.com krijgt Plantwijzer 5 sterren en evenveel aanbevelingen. Ook van gebruikers zonder groene vingers.

plantwijzer

 

 

Actie Plantwijzer

Reguliere winkelverkoopprijs van €25,00
Rechtstreek via de website van Ron den Dikken.

Nu slechts €15,00. Geen verzendkosten.

Bestellen kan via deze link.

De aanbieding is geldig t/m 31 januari 2020.