fbpx
Actie2020-02-15T18:01:16+01:00

10% korting op alle MiniTree-producten

31 maart 2020|

10% korting. Boomkwekerij Fleuren in Baarlo is één van Nederlands grootste vruchtboomkwekerijen. Jaarlijks worden hier circa 2,5 miljoen fruitbomen gekweekt voor professionele fruittelers.
In 2010 bracht Fleuren de MiniTree op de markt, een boom die niet meer gesnoeid hoeft te worden en tolerant is tegen de meeste schimmels. De MiniTree is ook beschikbaar voor de consumentenmarkt.
Via de webshop kunnen particulieren een keuze maken uit een assortiment fruitboompjes die zelfs in kadoverpakking kunnen worden afgeleverd.

10% korting
Nu  op alle bestellingen in de MiniTree webshop 10% korting met code “groenvandaag”

MiniTree
Veldstraat 56
5991 AE Baarlo

Lees ook dit artikel op GroenVandaag:
De perfecte geboorteboom? Geef een MiniTree!

Eerst bloesem, dan appels

MiniTree is een boom die niet meer gesnoeid hoeft te worden en tolerant is tegen de meeste schimmels. Door hun compacte formaat zijn ze ook dé ideale appelboompjes voor een fruithaag. Ieder seizoen zorgen ze voor een ander aanzicht: prachtige bloesem in het voorjaar en heerlijke appels in het najaar.

Verzorging

Een goede verzorging van je MiniTree wordt in het najaar dus beloond met heerlijk fruit. En die verzorging is echt niet ingewikkeld of tijdrovend. Af en toe een beetje MiniMest, soms wat luisvrij gebruiken en als het in het voorjaar koud is, een bloesembeschermer.

Keukenhof 2020 is wel virtueel te bezoeken

14 maart 2020|

LISSE – Keukenhof 2020.  Het was de bedoeling dat zaterdag 21 maart de bloemententoonstelling Keukenhof haar deuren zou openen voor het publiek voor een kleurrijk seizoen dat in het teken staat van A World of Colours, de kracht van kleuren. In verband met het corona-virus is de opening van het lentepark voorlopig uitgesteld.Inmiddels is duidelijk dat keukenhof dit jaar niet open kan voor het publiek.

Keukenhof 2020 komt naar ons

De directie van Keukenhof heeft daarom besloten dit jaar virtueel te gaan. De komende tijd kunnen we Keukenhof digitaal bezoeken. Te beginnen met dit filmpje.

 

Bekijk hier het park, Keukenhof 2020.

 

Ontstaan van Keukenhof

In 1949 bedacht een groep toonaangevende bloembollenkwekers en -exporteurs het plan om op het landgoed een tentoonstelling van voorjaarsbloeiende bloembollen te maken. Het lentepark Keukenhof was een feit. In 1950 ging het park voor het eerst open. Het was direct een succes: 236.000 bezoekers. In 2020 vindt de 71e editie plaats met als thema A world of Colours. In de afgelopen 70 jaar is bloemententoonstelling Keukenhof uitgegroeid tot een wereldwijd begrip.

Lees ook eerder op GroenVandaag verschenen artikelen over Keukenhof.


 

Win-actie toegangskaarten Keukenhof

GroenVandaag wilde ook dit jaar weer gratis toegangskaarten verloten. Deze actie gaat naar 2021.