WARMENHUIZEN – Dat de eerste Stand Up Plant show ooit zo snel volgeboekt zou zijn, dat had de organisatie niet verwacht. Maar het is dan ook een waar spektakel vol zinderende en creatieve ideeën.

Plant Show

Aan de show, die een wereldprimeur is, nemen 17 ontwerpers, architecten en hoveniers uit de groene wereld deel. Alhoewel de performance pas op vrijdag 3 februari 2017 zal plaatsvinden, zijn de repetities en voorbereidingen al in volle gang.
De organisatie laat weten dat alle 17 participanten op een bijzondere en originele manier een favoriete of fascinerende plant zullen presenteren.

standup2    stand-up1

Cabaretesk
Niet alleen worden de kwaliteiten en eigenschappen van de plant specifiek voor het voetlicht gebracht, maar dat zal telkens op een volstrekt unieke en oorspronkelijke manier gebeuren. Daarbij komen onverwachtse en onbekende talenten van de kandidaten naar voren, in de vorm van cabareteske teksten, clownerieën, muzikale optredens tot zelfs heuse acteerkunsten en one-man-showprestaties.

stand-up3
Act
De deelnemers zijn in hun eigen vakgebied al geen onbekende meer, maar zullen nu nog extra aandacht verwerven met hun creatieve invalshoeken en uitwerkingen.
Elke optredende ‘artiest’ krijgt 15 minuten de tijd om zijn/haar act te presenteren. Dat levert een heel dagprogramma op, dat ‘s ochtends om 09.30 uur start en inclusief lunch zal doorlopen tot 16.30 uur.

‘Artiesten’
De optredens worden verzorgd door Victor van Pieterson, Paul Casteleijn , Bart Hoes, Connie Ettema, Irene Visser, Emiel Versluis, Eric Meijer, Vincent Bakkum, Arjan Boekel, Angela Warmerdam, Marcel Bellert, Norbert Peeters, Peter van Dam, Jolanda Vreeken, Ruud Aanhane, Fhreja Deckers en natuurlijk Ruud Vermeer & Lianne.
Ruud Vermeer is overigens de grondlegger van de cabareteske benadering van een plant en initiatiefnemer en gastheer van deze dag.

De optredens vinden plaats in de sfeervolle theaterschuur van Meneer Vermeer Tuinen in Warmenhuizen.

[Intro-foto, rgb-stock, badk.]