OEGSTGEEST – De editie 2016 van de campagne ‘Een 10 voor de juf’ is gestart met het live gaan van de nieuwe website Fris, vrolijk en kleurrijk. Helemaal in de stijl van ‘Een 10 voor de juf’. Natuurlijk met veel beelden van kinderen met bloemen en planten.

Juf

Hét ideale middel om juffen en meesters mee te verrassen. In de campagne een ‘Een 10 voor de juf’ draait het om waardering. Sta er eens bij stil wat juffen of meesters voor kinderen betekenen. En toon op 5 oktober, de Dag van de Leraar, waardering voor wat zij doen. Juist met bloemen en planten.

Nieuwe geefdag
Kinderen van basisscholen (en hun ouders) worden opgeroepen om op de Dag van de Leraar, 5 oktober, hun waardering voor juf of meester te tonen met bloemen en planten. Diverse kwekers doen mee door bijvoorbeeld hun bloemen of planten aan te bieden in een speciale Een 10 voor de jufhoes. Daarnaast heeft de organisatie volop promotiematerialen beschikbaar voor bijvoorbeeld tuincentra, bloemisten en supermarkten. Veel tuincentra (waaronder tuincentrumketen GroenRijk) hebben voorgaande jaren extra promotie gevoerd op de winkelvloer via bijvoorbeeld posters en flyers. Ook diverse supermarkten en bloemisten deden mee aan deze relatief nieuwe geefdag voor bloemen en planten in het najaar.

Zie de nieuwe website.