HONSELERSDIJK – Het vijfde nummer van online magazine The Green Gallery is live. In deze editie ervaart de lezer hoe de natuur contributors van over de hele wereld inspireert tot het creëren van adembenemende florale producties. The Green Gallery werkte voor dit nummer samen met spraakmakende fotografen, kunstenaars, trendwatchers, social influencers, maar bovenal liefhebbers van bloemen en planten.

Magazine

The Golden issue
De feestmaanden mogen stralen, schijnen en schitteren. Het seizoen vraagt om liefde, warmte, uitpakken, om het grote gouden gebaar. The Green Gallery viert de ontzagwekkende gelaagdheid van de natuur met haar buitengewone rijke decoratieve weelderigheid, glanzende nerven en goudgele bloemen en planten. In dit issue brengt The Green Gallery een ode aan het ware goud: de natuur.

The Green Gallery online magazine    The Green Gallery online magazine

Gouden schatten
Het florale hart opent zich met de prachtige bloemportretten van Roberta Bailey. Door de nederige en vertederende Physalis, met zijn fragiele papieren omhulsel en warme kleuren. Niet alleen een eerbetoon aan de gouden kers, maar een herinnering aan onze menselijke behoefte om te nestelen, verzorgen en dichter tot elkaar te komen. Voor het adembenemend groen wordt gerefereerd aan de allure van de jaren twintig. De lezer wordt meegevoerd door plantovergoten, artistieke ruimtes vol mysterieuze bloemboeketten. Een broeierige roaring gathering. Net zo zinnenprikkelend als de sinaasappelboom die al in de 15e eeuw inspireerde en ook hedendaagse artiesten in vervoering brengt.

The Green Gallery online magazine

Meer The Green Gallery
Ontdek dit en nog veel meer florale inspiratie in de meest recente uitgave van The Green Gallery. Tot nu toe hebben reeds 135.000 mensen The Green Gallery bekeken. Binnenkort start er een online campagne om nog meer mensen bekend te maken met het online magazine. In het voorjaar van 2017 verschijnt editie nummer 6.

Bekijk het online magazine op Thegreengallery.com.