OEGSTGEEST – In een relatief korte periode uitgroeien van een lokaal item tot een begrip op de Europese markt; dat moet wel een bijzonder product zijn! Bulb Bouquet is anders dan het normale boeketje tulpen.

Bulb Bouquet

Zeker de laatste jaren is gebleken dat de tulp, mét bol en op ambachtelijke manier samengebonden tot schoof, een ware rage is in Europa. Zowel handelsklanten als consumenten zijn razend enthousiast over het product van Kwekerij Rik Visschedijk. Door het succes is er dit jaar besloten om de productie op te schroeven en het assortiment uit te breiden met nieuwe soorten en kleuren. Vanaf de tweede week van januari tot en met Pasen is Bulb Bouquet weer leverbaar.

Bulb-Bouquet

Traditioneel Dutch Design
Zorgvuldig met de hand geplukt en op een ambachtelijke manier gebonden; Bulb Bouquet is net even anders dan de oer-Hollandse bos tulpen. Doordat de bollen nog aan de tulpen vastzitten, kan deze ‘bos’ tulpen zelfstandig blijven staan. De bollen houden de bos sterk, waardoor de consument langer van de schoof kan genieten. Zowel binnen als buiten is dit product een ware eyecatcher.

Uitbreiding assortiment
Voorgaande seizoenen waren de tulpenschoven van Bulb Bouquet beschikbaar in een bos van 10 en 20 stelen, maar dit jaar zullen er ook schoven van 15 stelen beschikbaar zijn. Doordat de bollen aan de tulpen zitten, heeft deze ‘bos’ tulpen een langere houdbaarheid dan de standaard bos. Naast bekende rassen als Princess Irene, Largo en Rococo zijn dit jaar nieuw beschikbaar: Flash Point, Orange Princess, Red Princess en Orca.