Appeltern helpt – Ben je van plan je huidige tuin aan te pakken of een nieuwe aan te leggen? Kom dan naar Appeltern Adventure Gardens! Daar worden op zaterdag 28 en zondag 29 oktober de Tuinadviesdagen georganiseerd.

Appeltern helpt

Tuinadviesdagen in Appeltern Adventure Gardens

Je tuin is een waardevol bezit, je komt er tot rust en brengt er tijd door met familie en vrienden. In plaats van tuinen die volledig betegeld zijn, wordt er steeds vaker gekozen voor meer variatie en meer groen. Toch blijft het lastig hoe je zo’n tuin moet inrichten. Er is zo veel keuze, waardoor men soms door de bomen het bos niet meer zien. Daarom worden er in Appeltern Adventure Gardens de Tuinadviesdagen georganiseerd.

Een goed doordacht plan

De Appeltern Tuinexperts, afkomstig uit heel Nederland, zullen in een uur tijd in grote lijnen de eerste tuinideeën schetsen. Elke tuin begint met een goed doordacht plan, Appeltern Adventure Gardens en de Appeltern Tuinexpert helpen je hier graag bij.

Meer weten over Appeltern, lees dan ook de berichten op GroenVandaag in de rubriek Appeltern.

Inspiratietuin

1 van de 200 inspiratietuinen in Appeltern Adventure Gardens

Tuinideeën in de praktijk te zien

Als je graag 1 op 1 tuinadvies van een ontwerper wilt, meld je dan aan via https://appeltern.nl/nl/kalender/herfst/tuinadviesdagen_najaar/. De tuinadviesdagen zijn altijd erg populair, bij tuiniers van ieder niveau en door het hele land, dus wees er snel bij!
Met meer dan 200 voorbeeldtuinen heb je in Appeltern Adventure Gardens de mogelijkheid om veel tuinideeën in de praktijk te zien en beleven. Het park is er continu mee bezig om de nieuwste ideeën, trends, planten en materialen toe te passen. De perfecte locatie dus om inspiratie op te doen voor je tuin én de plannen voor je tuin te laten schetsen.

Meer weten over Appeltern, lees dan ook de berichten op GroenVandaag in de rubriek Appeltern.

Meer weten over de tuinen van Appeltern

Lees deze berichten op GroenVandaag.