Beurs Fleurig Huis en Tuin – Fleurig Huis en Tuin is een bijzondere buiten-beurs op het gebied van lifestyle, wonen en tuin. Meer dan 100 aanbieders presenteren zich vanuit luxe paviljoens verspreid in het park. Op één locatie gedurende acht dagen een ongekend veelzijdige buitenbeleving. In duizenden sferen en toepassingen krijgt u bovendien advies en uitleg.

Beurs Fleurig Huis en Tuin

Een mooie combinatie

De Tuinen van Appeltern met de meer dan 200 voorbeeldtuinen, de Wilde Weelde Wereld, de Nationale Vaste Planten Tuin en het Natuurlijk Spelen terrein zijn op zichzelf al heel compleet. Nergens in Europa is er zo’n tuininspiratie-aanbod te zien als in het park Appeltern. Tuinbeurzen en tuinfairs waren altijd al heerlijk om heen te gaan, alleen verwacht je als bezoeker dan ook concrete voorbeeldtuinen. Een verwachting waar steeds meer organisaties niet meer aan kunnen voldoen. Fleurig en Appeltern hebben de handen ineengeslagen om wel te voorzien in die behoefte.

Fleurig Huis & TuinFleurig Huis & Tuin 2016
12 t/m 19 juni
van 10.00 tot 18.00 uur
TUINEN VAN APPELTERN
Walstraat 2a, Appeltern

Meer informatie, zie www.fleurig.nl en www.appeltern.nl

Extra uitpakken

Door de krachten van een buitenbeursorganisatie en een tuininspiratiepark te bundelen, ontstaat er een uniek podium waar extra wordt uitgepakt. Door grotere bezoekers aantallen kunnen meer zaken op touw gezet worden.

Op talrijke plaatsen zijn decoraties, kunstwerken en versieringen te zien. De terrassen in de voorbeeldtuinen worden compleet ingericht en gestyled. Diverse gespecialiseerde fabrikanten zijn zelf aanwezig.

Fleurig Beurs

Indrukwekkende stands

Meer dan 100 aanbieders tonen hun producten en geven tekst en uitleg. Buitenkeukens, terrasoverkappingen, tuinmeubels, barbecues, zonneschermen, zonnepanelen, verlichting, zwembaden, borderplanten, houten vloeren, tegels, kunstwerken, tuinornamenten, wijnen, kruiden, schaduwdoeken, meststoffen, gereedschappen, machines, stoffen, kunstgras, tuinontwerpen, potterie, buitenhaarden, parasols, stoffen, buitenschilderijen en spa’s.

Persoonlijk tuinadvies

Op meerdere plaatsen in het park kunt u terecht voor vragen over uw tuin en krijgt u uitleg over het ontwerpproces. De hoveniers van Dutch Quality Gardens zijn bijvoorbeeld dagelijks aanspreekbaar in de Wintertuin, maar ook de Nederlandse vereniging voor Tuin- en landschapsarchitectuur organiseren de Nationale Tuinontwerpdag. Op meerdere plekken kunt u aansluiten bij een rondleiding, bijvoorbeeld in de Wilde Weelde Wereld of bij de All inclusive tuin van Groei & Bloei.

LEESTIP: Ook leuk om te lezen hoe de professional over beurzen denkt:  Tuindersvrouw: najaarstijd is beurzentijd

Meer over Appeltern

Lees ook de artikelen over dit tuinen inspiratiepark op GroenVandaag in de rubriek Appeltern.