HONSELERDSDIJK – Mooi nieuws op de valreep van 2017. Het magazine Elle introduceert de bloemenhoroscoop. In de jaar- en maandhoroscoop van het magazine en op Elle.nl wordt in 2018 de link gelegd tussen sterrenbeelden en hun lievelingsbloemen.

bloemenhoroscoop

Bloemenhoroscoop

De horoscoop van Elle is de meest iconische horoscoop in het Nederlandse medialandschap. Het magazine trakteert haar lezers ieder jaar op een jaarhoroscoop, met daarin aandacht voor thema’s zoals liefde en werk per sterrenbeeld. In 2018 introduceert ELLE voor het eerst een nieuw thema in haar horoscoop: de Lievelingsbloem.
ELLE legt bovendien in de introductie uit waarom dit jaar bloemen zijn toegevoegd aan de horoscoop: “Zoals elk sterrenbeeld signature-eigenschappen heeft, heeft elk sterrenbeeld een bijpassende bloem. Astroloog Bernard Fitzwalter licht de selectie toe, die we in samenwerking met Mooiwatbloemendoen.nl maakten.”

bloemenhoroscoop

 

Ook maandelijks aandacht voor bloemen

Bloemen komen in print terug in de jaar- en maandhoroscoop, en online in de daghoroscoop. In de teksten, maar ook in de illustraties bij de sterrenbeelden. Zo past er bij ieder sterrenbeeld een Lievelingsbloem, een sterke stimulans voor lezeressen om de bloem in huis te halen.
De ELLE-content zal ook gedeeld worden op Mooiwatbloemendoen.nl en haar social kanalen.

Zelf zien? De nieuwe ELLE (editie januari 2018) ligt NU in de winkel.