Griezelen, schrikken en gillen! De Halloween Griezeltochten in De Tuinen van Appeltern staan erom bekend. Ook dit jaar organiseert De Tuinen van Appeltern dit spannende evenement speciaal voor stoere kinderen en dappere volwassenen.

Halloween

In de smalle paadjes en tussen hoge hagen hebben zich spoken, heksen en andere wezens verstopt om de stuipen op het lijf te jagen. Durft u te komen? Het thema dit jaar is Angsten & Fobieën!

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Spoken, heksen en dracula’s

De Tuinen van Appeltern zijn van nature al zo spannend, dat er niet veel hoeft te gebeuren om het heel eng te maken. De doorkijkjes, de diepe vijvers en de talloze hutjes maken de enge sluiptocht al geslaagd. De spoken, heksen, dracula’s en duivels verblijven tijdens deze tocht in onze tuinen. Niemand weet waar, wanneer en hoe ze te voorschijn zullen komen.

Workshop
Tijdens het halloweenweekend bij De Tuinen van Appeltern kan je na afloop van de griezeltour een leuke workshop volgen. Je kan kiezen uit 2 verschillende workshops die ongeveer 30 min duren. Kan jij iets griezeligs maken met decopatch, verf en foamclay? Je maakt natuurlijk iets dat je ook meteen mee naar huis kan nemen. De workshops worden begeleid door Atelier LaZoe en de kosten zijn € 2,50 p/p.

Tuinen van Appeltern

Walstraat 2a
6629 AD Appeltern

Tel. (0487) 54 17 32
E-mail: info@appeltern.nl