OEGSTGEEST – Margriet Winter Fair is het grootste winterfeest van Nederland. Het jaarlijks terugkerende evenement is het inspirerende startschot voor de feestmaand december.
Margriet Winter Fair vindt plaats van vrijdag 23 t/m donderdag 29 november in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Het is dé plek om met vriendinnen, moeder, zus en collega’s in de stemming te komen voor de ‘warmste’ maand van het jaar.

 

Margriet Winter Fair

 

Margriet Winter Fair

Kerst en sterren

Snuffel rond bij de leukste kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows. Laat je inspireren door topkoks en maak kennis met bekende artiesten en columnisten.

 

Kerststerren en bomen

Margriet Winter Fair

Spot de schitterendste kerststerren. Niet alleen de rode, er zijn er ook met witte, roze, créme, magenta en abrikooskleurige bloemen. En wat te denken van die overweldigende kerstbomenpracht… Een bos van dennen waartussen je alvast een voorproefje neemt van die gezellige kerstperiode die eraan komt.
Met meer dan driehonderd stands is er werkelijk alles wat je nodig hebt om van de feestdagen onvergetelijke dagen te maken. Je kerstcadeautjes kopen én of zelf maken, producten testen… alles kan op Margriet Winter Fair.

Wil je het event bezoeken? Doe dan mee met de win-actie van GroenVandaag. Misschien win je wel twee vrijkaarten. Dat zou het feest compleet maken.

 

Margriet Winter Fair

Doe mee en win twee vrijkaarten

Doe mee voor gratis toegangskaarten voor de Margriet Winter Fair 2018.
Via Facebook mag GroenVandaag 2×2 toegangskaarten weggeven.
De toegangskaarten zijn beschikbaar gesteld door Margriet.
Zie voor actie onze GroenVandaag Facebook-pagina.
Zie hier voor de actievoorwaarden.

 

MWF vindt plaats van vrijdag 23 t/m donderdag 29 november 2017.
Locatie: Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Dagelijks geopend van 10.00 t/m 18.00 uur.
Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK  ’s-Hertogenbosch

 

Kaarten zijn te koop via de website van Margriet: kaarten.
Kijk voor meer informatie op margrietwinterfair.nl.