DEN HAAG – Moestuinieren-nieuws! Floor Korte behoort tot de bekende moestuiniers van Nederland. Via Eigen Huis & Tuin en vlogs op VT Wonen maakt ze moestuinierend Nederland deelgenoot van het ontstressende genot van werken in de moestuin. Nu heeft ze een boek uitgebracht met haar moestuin-ervaringen: De Moestuin.
Geschikt voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het starten en succesvol onderhouden van een eigen moestuin.

moestuinieren floor korte

 

Moestuinieren met Floor Korte

Floor Korte heeft een missie: mensen motiveren een moestuin te beginnen. Omdat ze zelf ontdekte hoeveel rust en inspiratie een moestuin biedt, startte ze een blog op haar website floorsmoestuin.nl en op pokon.nl. Ook kun je haar kennen van Eigen Huis & Tuin en de blogs op VT Wonen. Nu heeft Floor Korte het boek ‘De Moestuin’ geschreven om iedereen te helpen met het starten van een moestuin.

 

 

Vrije stressvrije zone

Floor: “Met dit boek wil ik iedereen per maand aan de hand meenemen de moestuin in. Wat valt er allemaal te doen op welk moment? Ook geef ik iedere maand veel tips & tricks, do’s en dont’s en een overzichtelijke zaai- en oogstkalender. Zo kan iedereen een moestuin starten op het balkon, in de achtertuin of in moestuinbakken en even ontsnappen aan het drukke leven. Bovendien verbouw je je eigen groenten, fruit en kruiden waarvan je uiteindelijk kunt eten, zonder dat het allemaal ingewikkeld hoeft te zijn. Zo creëer ik voor jou een fijne stressvrije zone.

 

moestuinieren floor korte

 

Nu gratis bij aanschaf van 7 zakken Pokon Mix voor je Moestuinbak:

Floor Korte De Moestuin t.w.v. €25,-

Ben jij ook geïnspireerd om een moestuin te beginnen? En heb je 7 zakken Pokon Mix voor je Moestuinbak 45L gekocht?
Dan ontvang je van Pokon een cadeautje: het boek ‘De Moestuin’ van Floor Korte gratis. Dit boek heeft een winkelwaarde van €25,-.

Ga voor meer informatie en het achterlaten van je kassabon naar de website van Pokon

Foto-credit: Hanke Arkenbout