ERICA – Van Winden Erica BV zet met hun nieuwste soort Raven de Zamioculcas-markt op zijn kop. De familie van de Zamioculcas, die maar weinig productvernieuwing kent, wordt aangevuld met een zeer bijzondere variant… een zwarte.

Zamioculcas

Zamioculcas Raven heeft onderscheidende, zwarte gevederde bladeren en is, door het natuurlijke donkere kleurverloop, een prachtige aanvulling op het assortiment van de kamerplanten. De productie is nog in volle gang en vanaf de zomer dit jaar zullen de planten leverbaar zijn.

Noviteit Zamioculcas Raven is een doorbraak in Zamioculcas-wereld

Blikvanger
De Zamioculcas heeft zijn status als ijzersterke groene kamerplant allang waargemaakt. Nieuw in de familie is de bijzondere variant Raven, die onderscheid maakt met de opvallende zwarte bladeren, maar net zo sterk als de groene variant is. Een krachtig statement met glanzende, zwarte veren. Niet voor niets naar de indrukwekkend grote vogel vernoemd… De eerste lichting planten wordt in het voorjaar uitgeleverd aan een kleine selectie klanten van de plantenkwekerij uit Erica. Vanaf de zomer van 2017 is Raven voor een groter publiek beschikbaar.

Van Winden Erica BV
Van Winden Erica BV is een moderne potplantenkwekerij en is sinds 1947 uitgegroeid tot één van de grotere leveranciers van sierteelt producten. Een vooruitstrevend bedrijf dat op circa 12 hectare pot- en perkplanten van hoogwaardige kwaliteit produceert. Van Winden Erica BV werkt met het eigen label ‘Royal Green®’, waar potplanten als Senecio en Zamioculcas, maar ook perkplanten zoals onder andere violen, Pelargoniums en Senetti’s deel uit maken. Duurzame exoten met een stijlvolle uitstraling door middel van het opvallende potcover en etiket.

Meer informatie: www.vanwindenerica.nl