Nieuw rosarium – In Bloemenpark Appeltern wordt steeds meer plaats gemaakt voor kleurrijke bloemenborders. Een rosarium mag natuurlijk niet ontbreken en daarom is deze week de eerste hand gelegd aan een 2500 m2 groot rosarium. De roos past perfect bij de beleving die het park haar bezoekers wil bieden. De roos is immers de bloem die symbool staat voor de liefde; wereldwijd in alle culturen.

Nieuw rosarium

50 soorten rozen

In het de rozentuin in Appeltern komen meer dan 50 soorten rozen staan in alle denkbare kleuren. Het eigentijdse rosarium is ontworpen en gerealiseerd in samenwerking met rozenspecialist Piet Hanekamp. Er is niet alleen gelet op het geuren- en kleurenpalet. De tuin biedt ook informatie over de aanplant, de juiste keuze in deze tijd van klimatologische veranderingen en de verzorging van rozen in de eigen tuin. Vanaf juni kunnen bezoekers volop genieten van de geuren en kleuren in de nieuwe rozentuin in Appeltern.

Uniek groen platform

Rozenkweker Piet Hanekamp heeft zich als partner aangesloten bij Bloemenpark Appeltern, net als zo’n 200 andere Appeltern Partners. Door de uitbreiding van het park wordt het voor ondernemers steeds aantrekkelijker om zich te verbinden aan het unieke groene platform.

kleine tuin

Dagje uit

In Bloemenpark Appeltern beleef je de mooiste tuinen. Niet alleen biedt het park je interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, het is ook een gezellig dagje uit. In Appeltern staat de tijd even stil, even geen telefoon, geen haast, maar tijd voor elkaar. Laat je heerlijk onderdompelen in een pure en natuurlijke omgeving die met de seizoenen mee verandert.

Tuinadviesdienst

Het bloemenpark beschikt over een tuinadviesdienst. Heb je hulp nodig bij het inrichten van je tuin of moet je nog helemaal beginnen maar weet je niet hoe? Laat de specialisten van Bloemenpark Appeltern je op weg helpen met deskundig tuinadvies.

Nog meer over Bloemenpark Appeltern

Lees ook deze artikelen op GroenVandaag.