S-HERTOGENBOSCH – TuinIdee 2020 is dé plek om je klaar te maken voor het komende tuinseizoen. Wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen ook zijn, TuinIdee is de eerste stap, want daar vind je alles om je te helpen jouw tuindroom waar te maken. Ontdek van 13 t/m 16 februari 2020 in de Brabanthallen ’s‑Hertogenbosch de laatste trends en innovaties, doe mee aan unieke workshops en activiteiten en kom direct in contact met alle experts die je dichter bij jouw droomtuin brengen.

TuinIdee 2020

Voor iedereen die van groen houdt

tuinidee 2020

 

5 Thema’s

TuinIdee 2020 is er voor iedereen die van groen houdt. Voor de biologische moestuinliefhebber tot de stoere doe-het-zelver. Maar ook als je van gemak houdt, heerlijk wilt genieten in de tuin of op een duurzame wijze de tuin wilt onderhouden word je op TuinIdee 2020 op je wenken bediend met deze 5 thema’s.

 

1- Fruit uit eigen tuin

Voel, ruik en proef. Ervaar hoe je eenvoudig je eigen moestuin aan kunt leggen. In het groot of op je balkon. Experts geven je tips en advies en vertellen je graag over de laatste trends in moestuinland. 

2- Onderhoudsarme tuinen

Ervaar zelf hoe je met slimme oplossingen en weinig tijd toch het maximale uit je tuin kan halen. De tuinvakmannen op TuinIdee 2020 delen graag hun tips & tricks en stellen ter plekke een stappenplan met je samen.

3- Doe-het-zelf

Heb je plannen om zelf aan de slag te gaan in je tuin? Bezoek dan het plein voor de echte doe-het-zelver. Voor de klusser die niet bang is voor een uitdagend tuinproject. Hier vind je het beste tuingereedschap en advies, van aanpak tot uitvoering. Doe mee aan de grasmaai-challenge of ontwerp samen een droombalkon.

4- Duurzame tuinen

Een duurzame tuin waar volop leven in zit. Waar de natuur zich lekker voelt. Met welke materialen kan je milieuvriendelijk tuinieren en hoe kan jouw tuin bijdragen aan een groene en bewuste leefomgeving? Op TuinIdee leer je het.

5- Tuingenot

Laat je inspireren door prachtige showtuinen en ontdek de nieuwste designtrends. Alles wat bijdraagt aan jouw tuin, balkon of terras is te zien op TuinIdee 2020. 

 

Tuingeluk

Als je wil weten wat hoe je tuingeluk kunt realsieren, lees dan dit artikel op GroenVandaag:
Ben: Vind je tuingeluk in Appeltern

 

tuinidee 2020

 

Praktische informatie

  • TuinIdee is van donderdag 13 februari tot en met zondag 16 februari 2020 geopend van 10.00-18.00 uur.
  • De entreeprijs bedraagt €12,50 per persoon in de online voorverkoop of €16,50 aan de kassa.
  • Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.

    Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.tuinidee.nl.