Weersbestendige tuinmeubelen – Niets in de wintertuin trekt zo de aandacht dan de tuinmeubelen. Geen bloeiende bloemen of bladddragende struiken en bomen die het oog verlokken. Nu, zo goed zichtbaar in de uitgeklede tuin, zie je dat je eigenlijk wel toe bent aan nieuwe. Een nieuw seizoen een nieuwe set. De winkels zijn er al klaar voor. Het aanbod van tuinmeubelseizoen 2022 staat te trappelen om gekocht te worden. De eerste prijsaanbiedingen zijn er trouwens ook al.

Weersbestendige tuinmeubelen

Gebrek aan opbergruimte maakt 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen zo populair. Je kan ze het hele jaar buiten laten staan. Het Huloro wicker vlechtwerk is weerbestendig en van zo’n hoge kwaliteit dat de leverancier er 10 jaar garantie op geeft. Dus is er even een mooie dag in het late najaar, de winter of vroege voorjaar, dan kan je er direct gebruik van maken.

Voordelen van Four Seasons tuinmeubelen

  • 4 Seasons geeft 5 jaar algemene garantie
  • 4 Seasons geeft 10 jaar garantie op wicker
  • Nederlands topmerk
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Zeer aangenaam zitcomfort
  • Weerbestendige kussens en materialen

Laatste jaren vallen de meubelen ook op vanwege hun design. In sommige gevallen met recht innovatief te noemen en vanwege vormgeving en combinatie van gebruikte materialen. 

weersbestendige tuinmeubelen

Eigenzinnige tuinmeubelen

Je kunt ook kiezen voor de meer eigenzinnige Suns tuinmeubelen. Meubelen die het zonnetje op je gezicht toveren, door een verrassende combinatie van materialen en vooral kleuren. Die kleuren  zijn samengebracht in verschillende collecties: red, orange, green, blue, grey. Wat voor type je ook bent, er is dus altijd een kleur die bij je past.
Binnen de Red collectie met Sensotex kussen is het plaatje helemaal compleet. Sensotex is een modern materiaal. Het lijkt op textileen en voelt aan als stof, maar omdat het zo goed weerbestendig is, zou je sensotex eerder kunnen vergelijk met kunststof. Net zou sterk, net zo gemakkelijk te onderhouden en net zo licht.
Tuinstoelen van Suns blinken uit in zitcomfort en eenvoud. Je hebt ze als De reguliere tuinstoelen, met verstelbare rugleuning, stapelbaar en als kuip.

TIP: In de tuin zitten is voor velen een groot plezier, zeker als je tuin een genot is om naar te kijken en te ervaren. Zorg dus goed voor je eigen stukje buitenleven.