Wendy van Dijk doopt – Op 28 maart doopt Wendy van Dijk in Keukenhof haar eigen tulp. Deze gele tulp is geteeld door kweker Maveridge International uit St. Maarten. Het is een hele eer om een tulp vernoemd te krijgen.

Wendy van Dijk doopt

Geluk

De site Wendy, een zoektocht naar geluk, is gelanceerd in december 2015 als multimediaal platform. Het tijdschrift, waarvan Wendy van Dijk zelf de hoofdredacteur is, bleek een schot in de roos. Oorspronkelijk zouden er 4 nummers uitkomen met als thema’s Liefde & Vriendschap, Vrijheid & Ambitie, Mooi & Gezond en Geven & Ontvangen, maar wegens groot succes gaat Wendy verder.

tulpdoop

WENDY Magazine

De magazines en het online platform zijn zich steeds meer gaan richten op gezondheid, liefde en uiteraard geluk. Daarin vaart het merk een eigen koers en duikt zij in een gebied waarin ook spiritualiteit en yoga een grote rol spelen.

Inmiddels verschijnt het blad zes keer per jaar en brengt zij specials uit, zoals Moederdag, Gezond en All You Need Is Love 25 Jaar.
 Online en op social maakt de titel de laatste maanden een spectaculaire groei door, sinds het zich meer richt op real life en human interest & emotie in combinatie met tips voor een gezond, sportief leven en een kijkje in het leven van Wendy van Dijk zelf. In april pakt WENDY groots uit met een zeer opvallend ‘weggeef’-nummer, met tal van cadeaus en ervaringen.

Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Tulp voor Wendy van Dijk

tulpdoop

Keukenhof

Keukenhof is geopend van 23 maart tot en met 21 mei. Het mooiste lentepark ter wereld biedt een unieke geur- en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen. Het park staat volop in bloei.

Dutch Design

Het thema van 2017 is: Dutch Design. Een echt hoogtepunt is het bloembollen-mozaïek.

Keukenhof
Stationsweg 166a
2161 AM Lisse

Tulpendoop

De tulpendoop is een unieke en kleurrijke ceremonie die diep geworteld is in de Nederlandse cultuur. Het is ontstaan ​​als een viering van de pracht en diversiteit van tulpen, die al eeuwenlang een belangrijk symbool zijn in Nederland. Het is gebruikelijk dat politici, kunstenaars, wetenschappers, notabelen, en andere personen die aanzienlijke bijdragen hebben geleverd aan de maatschappij, worden uitgenodigd om deel te nemen aan de tulpendoop.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Edsilia Rombley geeft haar naam een rode pioentulp

Nog meer beroemde tulpen

Lees ook deze artikelen op GroenVandaag.

Eigen tulp voor OG3NE-zangeressen

Quinty Trustfull krijgt een eigen roze tulp