LISSE – Op 28 maart doopt Wendy van Dijk in Keukenhof haar eigen tulp. Deze gele tulp is geteeld door kweker Maveridge International uit St. Maarten. Het is een hele eer om een tulp vernoemd te krijgen.

Wendy van Dijk

Platform
De site Wendy, een zoektocht naar geluk, is gelanceerd in december 2015 als multimediaal platform. Het tijdschrift, waarvan Wendy van Dijk zelf de hoofdredacteur is, bleek een schot in de roos. Oorspronkelijk zouden er 4 nummers uitkomen met als thema’s Liefde & Vriendschap, Vrijheid & Ambitie, Mooi & Gezond en Geven & Ontvangen, maar wegens groot succes gaat Wendy verder.

tulpdoop

WENDY Magazine
De magazines en het online platform zijn zich steeds meer gaan richten op gezondheid, liefde en uiteraard geluk. Daarin vaart het merk een eigen koers en duikt zij in een gebied waarin ook spiritualiteit en yoga een grote rol spelen.
Inmiddels verschijnt het blad zes keer per jaar en brengt zij specials uit, zoals Moederdag, Gezond en All You Need Is Love 25 Jaar.
 Online en op social maakt de titel de laatste maanden een spectaculaire groei door, sinds het zich meer richt op real life en human interest & emotie in combinatie met tips voor een gezond, sportief leven en een kijkje in het leven van Wendy van Dijk zelf.
In april pakt WENDY groots uit met een zeer opvallend ‘weggeef’-nummer, met tal van cadeaus en ervaringen.

tulpdoop

Keukenhof
Keukenhof is geopend van 23 maart tot en met 21 mei. Het mooiste lentepark ter wereld biedt een unieke geur- en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen. Het park staat volop in bloei.
Het thema van 2017 is: Dutch Design. Een echt hoogtepunt is het bloembollen-mozaïek.

Keukenhof
Stationsweg 166a
2161 AM Lisse