ROSMALEN – Het was in de zomer van 1982 dat Otto Wolf het multi-star systeem in zijn garage bedacht. Voor iedere tuinklus had hij een ander product nodig en dit paste simpelweg niet meer aan de wand, dat moest toch slimmer kunnen. De oplossing? Eén basissteel waarop je een hulpstuk naar keuze klikt.

Het duurzame WOLF-Garten multi-star® systeem bestaat inmiddels uit 90 delen en is in miljoenen garages, schuren en tuinhuisjes te vinden. Het systeem is niet alleen duurzaam en ruimtebesparend omdat er minder stelen nodig zijn. Het is ook ergonomisch omdat men een steel kan kiezen die past bij zijn of haar lichaamslengte.

 

WOLF-Garten is jarig

2 noviteiten

Om de 35-jarige verjaardag te vieren geeft WOLF-Garten nu 35 jaar garantie en introduceert zij twee nieuwe producten, de 4-in-1 bladhark en de multifunctionele gootreiniger.

wolf garten

 

Dakgootreiniger. Blaadjes scheppen zonder ladder

Deze GC-M dakgootreiniger combineer je eenvoudig met een telescopische steel, waardoor je vanaf de grond bij de goot kan en er geen gevaarlijke ladder meer nodig is.
De reiniger heeft aan een zijde een borstelkop met geïntegreerde schraper en een schep aan de andere zijde.
Zie ook GroenVandaag-etalage

 
bladhark wolf

 

4-in-1 bladhark

De bladeren van het gras harken en snoeiafval weghalen is altijd een dankbaar maar intensief karwei. Afhankelijk van het aantal bladeren en de ruimte is de hark breder of smaller te maken en aan te passen naar een werkblad van 20, 48 of 76 centimeter. Tot slot is de multi-star® 4-in1 bladhark in te vouwen zodat hij minder ruimte inneemt in de schuur.

 

WOLF-Garten

Vandaag de dag biedt WOLF-Garten een brede range tuinproducten voor alle seizoenen; van bollenplanter en grasmaaier tot sneeuwschuiver.